Skip to main content
  • Miniton (4-6 år)

Hvad er Miniton?

Valby Badminton Club (VBC) tilbyder miniton-træning. Miniton er for børn mellem 4-6 år. Træningen tager udgangspunkt i udvikling af badminton og motorik igennem leg og øvelser. Miniton er forældre/barn træning, så forældrene er en del af træningen. Miniton er perfekt for børnene, da de møder andre børn, får bevæget sig, får lært at bruge deres krop på en sjov måde og bliver introduceret til badminton. Og så har de samtidig en god stund med en forælder.

Udover træningen bliver børnene også en del af en hyggelig klub med sociale arrangementer, klubture, turneringer m.m.

Træningen

Træningen bliver varetaget af miniton-uddannede trænere. Vi stræber mod, at der altid er 2 trænere til stede, så børnene får den bedst mulige udvikling. På hver miniton-træning er der plads til 8 børn + en forælder pr. barn.

Tidspunkt og sted

Træningen foregår søndag kl 9:00-10:00 og lørdag kl. 9:50-10:45. De sidste 10-15 min er hallen ledig til, at man kan blive lidt ekstra og lege/spille frit. Træningen foregår i vores egen hal, som ligger på Skellet 30, Valby. Sæsonen går fra midt august til juni.

Der er enkelte gange, der ikke er træning, grundet ferier, helligdage, og når klubben er på klubtur.

Udstyr og forældredeltagelse

Klubben har ketchere, som børn og forældre kan låne. Vi vil anbefale, at børn og forældre har sko på og ikke bare sokker. Der må kun bruges indendørssko, som har lyse såler, da andre sko sætter sorte streger på gulvet.

Hvert barn skal have en forælder (eller bedsteforælder) med, som er med i træningen.

Pris og tilmelding

Prisen for en halv sæson er 500 kr.

Tilmelding sker efter "først til mølle"-princippet. I er velkomne til at prøve træningen 1-2 gange, inden I beslutter jer.

Vælg Kontakt os nedenfor og skriv til vores ungdomsafdeling.

Vi glæder os til at se jer!