Skip to main content
  • Værdier og Visioner

Værdier

Glæde – I VBC dyrker vi glæden ved badminton. Det skal være sjovt at komme til træning, spille kampe og være en del af VBC.

Udvikling – Vi har fokus på sportslig og personlig udvikling for klubbens medlemmer uanset niveau og alder. Vi ønsker at forbedre os som spillere, frivillige og ledere samt udvikle vores træneres faglige niveau.

Fælleskab – Vi dyrker sociale fællesskaber, venskaber og oplevelser indenfor og på tværs af alder samt træningskategorier. I VBC hjælper vi hinanden med at drive og skabe klubben, og vi bidrager hver især med det vi kan.

Rummelighed – I VBC er der plads til alle uanset niveau, alder og ambitioner. Vi er imødekommende overfor nye medlemmer, og vi værdsætter alle vores spillere.

Respekt – Vi respekterer hinanden og modstanderen, har en god tone og respektfuld adfærd, går ind for fairplay, og bakker hinanden op på og uden for banen.

Mission

I VBC fremmer vi badmintonsporten i Valby og omegn. Vi rummer alle aldersgrupper og spillemæssige niveauer, og vi har fokus på udvikling samt gode fællesskaber for alle foreningens medlemmer.

Motto

VBC for alle - hele livet.

Vision

- VBC er en klub man er stolt over og glad for at være en del af.
- VBC er i sportslig fremgang, og vi har hold og spillere i de høje rækker.
- VBC tilbyder træning af høj kvalitet og spillemæssig udvikling for alle aldre.
- VBC tilbyder stærke sociale fællesskaber og klubben er et samlingspunkt for gode oplevelser.
- Det er givende og udviklende at være frivillig i VBC og der løftes i flok.
- VBC er velorganiseret og driften kører på en langtidsholdbar og effektiv måde.
- VBC’s faciliteter er gode, velholdte og understøtter sportslige og sociale aktiviteter.
- VBC har en sund økonomi, der giver os mulighed for at styrke det sportslige og støtte sociale initiativer, samtidig med at vi holder kontingentet på et konkurrencedygtigt niveau.